Salutare,

Avand in vedere ca acest blog a fost deschis la cererea dumneavoastra, pe langa subiectele abordate de echipa noastra, dorim sa va punem la dispozitie o cale usoara de a propune noi subiecte pentru dezbaterea pe blog.

Va rugam ca acestea sa aiba legatura cu tema generala a blogului. Daca doriti infomatii despre accesorii pentru tablete sau compatibilitatea accesoriilor noastre cu diferite modele de tablete, va rugam sa ne lasati un comentariu in aceasta pagina. Vom deschide un articol pentru dumneavoastra si speram ca pe langa informatiile furnizate de noi, vor veni si multe alte informatii utile din partea vizitatorilor acestui blog.

Toate postarile vor fi moderate, nu acceptam nici un fel de limbaj indecent, jignitor, rasist, sau informatii ireale ori care nu are legatura cu tema discutata si ne rezervam dreptul de a nu face publice anumite comentarii fara nici o justificare sau notificare.

De asemenea ne rezervam dreptul de a edita anumite comentarii trimise pe blog in cazul in care sunt greseli de scriere si comentariul este util pentru articolul la care a fost lasat.

In speranta ca vom putea sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra, va multumim pentru timpul acordat si va asteptam cu sugestii si intrebari.

Cu Respect !
Lucian

Share