Majoritatea tabletelor de 7 inch de pe piata sunt dotate cu rezolutie undeva intre HD si Full HD, dar sunt si unele companii care vor mai mult. Aici incadram tabletele Ipad si Nexus desigur, dar mai sunt si alte marci mai mici. De exemplu tableta de 7 inch de la Taipower, Teclast TPad P79HD va fi o tableta cu o rezolutie foarte buna.

Teclast Tpad P79HD 7 inch  fata

 

Acest model de tableta suporta o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli si are incorporat un procesor Intel Z2580 de 2 Ghz, de asemenea are doua camere web, memorie RAM LPDDR2 (capacitate nespecificata) si tehnologie wireless WiDi. Nu toate aspectele privint aceasta tableta sunt clare pentru moment, insa din informatiile aflate pana acum, tableta care urmeaza a fi lansata in curand, va fi dotata cu un ecran IPS, ceea ce este un plus foarte mare, acesta permitand un unghi de vizualizare foarte larg asupra tabletei.

Avand in vedere ca dimensiunile exacte ale acestei tablete nu sunt facute publice inca, momentan putem recomanda ca si accesorii, o husa de protectie universala de 7 inch, care sa permita protectia tabletei pe ambele parti. In cazul in care producatorii vor oferi si accesorii dedicate, cu siguranta vom reveni cu tetalii si cu produse in magazin.

Acest model de tableta Teclas, seamana putin cu un iPad si putin cu Galaxy Tab. Pe spatele tabletei se poate observa o camera web, cel mai probabil de 5 MP, fara blit, care va veni insotita de o gramada de efecte si optiuni, asa cum sunt majoritatea camerelor de pe tabletele produse recente.

Teclast Tpad P79HD 7 inch Spate

 

Sursa : Tablet News

Share
AdministratorNoutatiTableta Teclast,Teclast,Teclast P79HD,Teclast TPadMajoritatea tabletelor de 7 inch de pe piata sunt dotate cu rezolutie undeva intre HD si Full HD, dar sunt si unele companii care vor mai mult. Aici incadram tabletele Ipad si Nexus desigur, dar mai sunt si alte marci mai mici. De exemplu tableta de 7 inch de...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii