Cei de la Nokia au avut un nume destul de mare pe piata si este posibil sa revina. Un contract temporar cu firma Microsoft nu i-a lasat ca acestia sa isi foloseasca numele; insa acestia for reveni la sfarsitul acestui an.

Nokia Lumia 930 review (7)-970-80

Cei de la Nokia nu pierd timp atunci cand vine vorba de lansarea unei tablete sau a unui mobil deoarece acestia au anuntat ca vor lansa 3 modele la sfarsitul acestui an.
Dispozitivele vor avea ca sistem de operare Android ceea ce face o mare diferenta deoarece pana acum au scos mai mult ca sisteme de operare Windows.
Noile dispozitive nu vor fi fabricate de Nokia ci de o companie numita HMD.
Din ultimele zvonuri reiese ca vom vedea telefoane de 5.2 inch si 5.5 inch. Amandoua vor avea display QHD, carcasa din metal, camera de 22.6 MP si procesor Snapdragon 820 ceea ce le face sa fie asemanatoare cu Samsung Galaxy S7.

Share
http://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2016/08/Nokia-Lumia-930-review-7-970-80.jpghttp://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2016/08/Nokia-Lumia-930-review-7-970-80-150x150.jpgAdministratorNoutatiCei de la Nokia au avut un nume destul de mare pe piata si este posibil sa revina. Un contract temporar cu firma Microsoft nu i-a lasat ca acestia sa isi foloseasca numele; insa acestia for reveni la sfarsitul acestui an. Cei de la Nokia nu pierd timp atunci cand...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii