Acum ca Samsung Galaxy S7 a fost lansat, zvonurile incep sa apara despre urmatorul telefon Samsung Galaxy S8, care de fapt aceste zvonuri ar fi trebuit sa fie anuntate abia anul viitor.
Se spune ca telefonul va avea doua camere pe spate, una va fi de 12 MP iar cealalta de 13MP; insa se pare ca nu sunt singurii care vor scoate un acest tip de telefon. Sony vor scoate si ei un model asemanator insa ei nu oferit prea multe detalii.
Galaxy S8 va avea o camera frontala de 8MP pentru selfie-uri ceea ce face sa creasca rezolutia telefoanelor Samsung fata de anii precedenti.
In plus va mai exista o camera deasupra ecranului si asta pentru ca S8 va fi dotat cu functie de scanare a irisului, aceasta fiind lansata  deja si la Note 7.

samsung s8
Alte detalii nu au fost inca lansate insa nu va lasati surprinsi daca vor aparea noutati in legatura cu noul telefon in urmatoarele saptamani.

Share
http://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2016/09/gsmarena_001.jpghttp://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2016/09/gsmarena_001-150x150.jpgAdministratorNoutatiAcum ca Samsung Galaxy S7 a fost lansat, zvonurile incep sa apara despre urmatorul telefon Samsung Galaxy S8, care de fapt aceste zvonuri ar fi trebuit sa fie anuntate abia anul viitor. Se spune ca telefonul va avea doua camere pe spate, una va fi de 12 MP iar cealalta de...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii