Pentru fiecare dintre noi durata de viata a bateriei telefonului nostru este foarte importanta. Asta din cauza ca am ajuns sa depindem de aceste dispozitive; dar si mai mult depindem de durata de incarcare a telefonului sau a tabletei. De aceea noua tehnologie Quick Charge Qualcomm a fost creata cu scopul de a incarca mai rapid dispozitivele noastre.
Cea mai recenta versiune poate incarca cu 75% mai rapid decat dispozitivele standard; insemnand ca in doar 30 de minute telefonul poate fi incarcat cu pana la 60 la suta.

Nu va faceti griji cu privire la firma incarcatorului. Majoritatea producatorilor de tablete si telefoane produc propriile incarcatoare pentru a inbunatati durata de incarcare dar adevarul este ca acestea in mare parte sunt compatibile intre ele.
Incarcatoarele de la Motorola si HTC ofera amandoua incarcatoare de 5 volti 3 amperi si se potrivesc la orice telefon Qualcomm cu incarcare rapida 2.0.
Important este ca majoritatea firmelor produc acelasi tip de incarcator si se potrivesc intre ele.
Momentan exista putine adaptoare cu incarcare rapida dar avantajul este ca acestea au fost concepute sa fie mai mult universale. Puteti verifica pe site-ul oficial Qualcomm pentru a afla ce tip de incarcator cu incarcare rapida aveti nevoie.
Daca detineti un telefon sau o tableta,  Samsung, Motorola sau alta marca, puteti folosi un incarcator cu incarcare rapida 2.0 Aukey, daca dispozitivul dumneavoastra suporta incarcare rapida Qualcomm 2.0

Share
http://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2016/09/j.jpghttp://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2016/09/j-150x150.jpgAdministratorAccesorii TableteNoutatiPentru fiecare dintre noi durata de viata a bateriei telefonului nostru este foarte importanta. Asta din cauza ca am ajuns sa depindem de aceste dispozitive; dar si mai mult depindem de durata de incarcare a telefonului sau a tabletei. De aceea noua tehnologie Quick Charge Qualcomm a fost creata cu...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii