Pentru ca in luna Aprilie se implinesc 3 ani de cand am deschis magazinul de accesorii Tableta-Android.ro, venim in intampinarea dumneavoastra cu un concurs aniversar.

In cadrul acestui concurs puteti castiga premii in doua moduri !

Modalitatea intai are ca premii :
200 x Cupoane de reducere in valoare de 15% (Premii Garantate acordate primilor 200 de participanti)
1 x Vaucher de cumparaturi in valoare de 150 lei

Premiile garantate, acordate posesorilor de Blog-uri, constand in peste 200 de cupoane de reducere in valoare de 15% (Reducerea de 15 % se acorda indiferent de valoarea comenzii si se poate  folosit un singur cupon pentru o comanda).
Pentru acestea trebuie sa postati un articol pe blog-ul dumneavoastra care sa aiba legatura cu orice Tableta sau Accesoriu pentru Tableta, in cadrul caruia sa plasati un Link (nu se accepta link-uri Nofollow) catre site-ul nostru sau catre orice pagina a site-ului www.Tableta-Android.ro.

Dupa plasarea link-ului trebuie sa ne trimiteti un email cu Numele Dumneavoastra si Adresa paginii unde ati plasat Link-ul catre noi, pentru verificare. Dupa ce acesta va fi verificat veti primi prin email codul cuponului de reducere si un numar unic de participare in baza caruia veti participa la tragerea la sorti pentru voucerul de  150 lei oferit la sfarsitul lunii.

Email-ul trebuie trimis pe adresa : Concurs@Tableta-Android.ro pana cel tarziu 30.04.2014, extragerea va avea loc pe 01.05.2014 ora 10:00, cu ajutorul site-ului Random.org, filmul extragerii precum si castigatorul va fi Afisat pe Blog in maximum 15 Minute.

Modalitatea a doua  are ca premii :

3 x Vaucer de cumparaturi in valoare de 100 lei

Sectiunea a doua se adreseaza tuturor persoanelor care au o adresa de email valida si implica abonarea la Newsletter-ul nostru saptamanal.  Pentru a participa la aceasta sectiune trebuie sa intri pe site-ul www.Tableta-Android.ro, sa iti creezi un cont (http://www.tableta-android.ro/authentication?back=my-account.php) si sa te asiguri ca ai bifat optiunea de primire a Newsletter-ului saptamanal.  De asemenea intra in concurs toti clientii care au deja cont si au activata optiunea de abonare la Newsletter, asadar daca aveti deja cont pe site-ul nostru, trebuie sa va asigurati ca este bifata optiunea de primire a newsletter-ului.

Extragerea va avea loc in baza ID-ului de client, cu ajutorul site-ului Random.org, se vor extrage 4 numere, primele trei vor fi afisate pe site, impreuna cu numele si localitatea persoanelor, urmatorul numar va fi pastrat de rezerva, in cazul in care unul dintre premii nu poate fi revendicat.

Extragerea va avea loc in data de 01.05.2014 – ora 11:00, filmul extragerii precum si castigatorii vor fi afisati pe site in maximum 15 Minute.

Pentru toate premiile se vor trimite notificari prin email.
Premiile constand in Vaucere trebuiesc confirmate prin email in maxim 7 zile.
Toate premiile pot fi folosite in termen de maxim 60 de zile de la data extragerii.

Orice persoana poate participa la ambele sectiuni ale concursului, insa nu poate folosi un voucer si un cupon de reducere pe aceeasi comanda.

Vaucerele oferite nu sunt transmisibile si pot fi folosite o singura data. Acestea vor fi trimise catre dumneavoastra prin email, putand fi folosite imediat dupa ce ati intrat in posesia lor.

Castigatori :

Premiul 1 – 1 x Vaucher de cumparaturi in valoare de 150 lei

ID Castigator : 107

Premiul 2 – 1 x Vaucer de cumparaturi in valoare de 100 lei

ID Client Castigator : 3486

Premiul 3 – 1 x Vaucer de cumparaturi in valoare de 100 lei

ID Client Castigator : 2964

Premiul 4 – 1 x Vaucer de cumparaturi in valoare de 100 lei

ID Client Castigator : 4425

 

 

Share
AdministratorConcursuriPentru ca in luna Aprilie se implinesc 3 ani de cand am deschis magazinul de accesorii Tableta-Android.ro, venim in intampinarea dumneavoastra cu un concurs aniversar. In cadrul acestui concurs puteti castiga premii in doua moduri ! Modalitatea intai are ca premii : 200 x Cupoane de reducere in valoare de 15% (Premii...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii