LG doreste ca dumneavoastra sa purtati stylus-ul pe mana, astfel incat stylus-ul va fi foarte la indemana. Stylus-ul anuntat de cei de la LG va fi plat si se va plia cu usurinta pe incheietura mainii dumneavoastra, fiind foarte usor de desprins atunci cand aveti nevoie de el.

stylus bratara lg gpad 8.3

Stylus-ul tip bratara, (asa cum il numim acum) va fi disponibil in foarte multe culori.

Zvonurile sugereaza ca Varizon intentioneaza sa ofere aceste bratari gratuit, la achizitionarea oricarei versiuni a tabletei LG G Pad 8.3. Stylus-ul tip bratara nu va avea functionalitati avansate precum cele de la Samsung, dar daca aveti nevoie doar de un stylus indiferent ca este pentru LG G Flex, LG G2 sau oricare alt dispozitiv cu touch capacitiv, acesta poate sa va satisfaca nevoile.

stylus bratara tableta lg

Momentan nu sunt furnizate suficiente informatii cu privire la intentiile LG de a vinde acest produs sau de a-l folosi ca si material promotional. Acest stylus elegant si frumos, poate sa ofere avantaje si dezavantaje in functie de tinuta si de activitate, pentru mai multe modele de Stylus-uri la preturi avantajoaste, vizitati magazinul nostru in sectiunea “Alte Accesorii – Stylus Pen”.

Sursa: Pocket

Share
http://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2014/03/stylus-bratara-lg-gpad-8.3.jpghttp://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2014/03/stylus-bratara-lg-gpad-8.3-150x150.jpgAdministratorAccesorii TableteStylus Bratara,Stylus LG G Pad,Stylus Pen Capacitiv,Stylus TabletaLG doreste ca dumneavoastra sa purtati stylus-ul pe mana, astfel incat stylus-ul va fi foarte la indemana. Stylus-ul anuntat de cei de la LG va fi plat si se va plia cu usurinta pe incheietura mainii dumneavoastra, fiind foarte usor de desprins atunci cand aveti nevoie de el. Stylus-ul tip...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii