Nici o lansare a unei tablete Sony nu ar fi completa fara o intreaga selectie de accesorii care sa o insoteasca, asadar nici noua tableta Xperia Z2 Tablet nu este diferita. Compania a anuntat o selectie de periferice pentru divertisment si pentru afaceri, incluzand o husa cu tastatura, un difuzor tip Dock si o telecomanda.

In primul rand, Husa cu tastatura Bluetooth BKC50. Asa cum sugereaza si numele, aceasta combina o tastatura cu Bluetooth cu o husa de protectie creata pentru a tine ecranul tabletei Z2 departe de mizerii si zgarieturi. Aceasta seamana cu o carte, are o textura frumoasa si linii curbate care fac legatura cu tastatura de pe capacul exterior. Tableta se fixeaza in unghi cu ajutorul unor magneti ce pot fi detasati foarte repede.

Tastatura in sine are niste taste elastice de tip Chiclet, care au fost foarte confortabile la tastate in scurtul timp in care am avut acces la aceasta. Cu siguranta o imbunatatire din toate punctele de vedere fata de tastarea pe un touchscreen. Tastatura are in plus un rand de taste speciale pentru Android, situat deasupra tastelor numerice, si dorim sa mai specificam ca Sony a decis ca aceasta tastatura sa nu aiba touchpad, fapt care ar fi compromis spatiul total disponibil pentru taste.
Tastele sunt mai mici decat cele normale ( de laptop ) dar si asa sunt foarte confortabile.

Tastatura BKC50 va costa in jur de 119 euro atunci cand va fi disponibila la vanzare, adica un echivalent aproximativ de 535 lei.

Daca totusi bugetul nu va permite achizitionarea acestei huse cu tastatura Sony, puteti oricand sa gasiti variante de huse tip carte de 10.1 inch mai ieftine, in magazinul nostru.

Tastatura Bluetooth Sony Tablet Z2
Tastatura Bluetooth Sony Tablet Z2

Urmatorul accesoriu, Sistemul de boxe cu Dock de incarcare, magnetic, BSC10. In esenta acesta este un sistem de andocare (Dock), cu ajutorul caruia puteti incarca tableta si ascuta muzica sau viziona filme in acelasi timp. Systemu BSC10 este prevazut cu un port special al celor de la Sony, care sa va permita andocarea tabletei SonyZ2, pentru un volum audio crescut semnificativ.

Sistemul are incorporata tehnologia NFC pentru a usura imperecherea acestuia cu tableta si fixeaza tableta la un unghi perfect pentru o vedere clara, fara a fi nevoie sa improvizati pentru a seta acel unghi.

Butoanele pentru volum si pentru a raspunde apelurilor sunt incluse in partea de sus a sistemului, langa butonul de pornire.  Tableta Sony Tablet Z2 va fi disponibila atat in varianta sumpla, doar cu Wi-fi, cat si in varianta completa cu Wi-fi si 4G, dar nici una nu va avea preinstalata aplicatia Android Dialler.

Pretul estimat pentru vanzarea acertui sistem in Europa este de 139 Euro, asadar in Romania sistemul BSC10 va costa aproximativ 625 lei

Dock Difuzoare Sony Tablet Z2 Dock Speaker Sony Tablet Z2 Dock Speaker Sony Tablet Z2 2

In final, Telecomanda cu Bluetooth BRH10 cu ajutorul careia vei putea controla tableta din partea opusa a camerei. Aceasta telecomanda are incluse cateva butoane de baza pentru navigare si pentru volum si cateva butoane standard precum Android Home, Inapoi si butonul de Multitask. De acemenea are un buton de preluare a apelurilor si un microfon incorporat, putand fi folosita ca un receptor de telefon.

Telecomanda BRH10 vine insotita de propriul sistem de andocara, special pentru incarcarea bateriei interne a acesteia sau pur si simplu pentru a avea un loc unde sa o  depozitati atunci cand nu va folositi de ea.

Desi am fost surprinsi sa aflam ca aceasta telecomanda se va vinde in Europa cu un pret incepand de la 79 euro ( apx. 355 lei ), acesta este un pret foarte mare pentru o simpla telecomanda. Acest pret este destul de mare din cauza functiei de receptor, insa chiar si asa, este sub pretul pe care il estimam ca majoritatea persoanelor sa fie dispuse sa il plateasca.

Telecomanda Sony Tablet Z2 2 Telecomanda Sony Tablet Z2

Sony se asteapta ca toate accesoriile pentru tableta Xperia Z2 sa fie disponibile pentru vanzare in UK in acelasi timp lansarea tableta, lucru preconizat a se intampla spre sfarsitul lunii Martie.

Sursa : Expertreviews

Share
http://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2014/03/Telecomanda-Sony-Tablet-Z2-2.jpghttp://blog.tableta-android.ro/wp-content/uploads/2014/03/Telecomanda-Sony-Tablet-Z2-2-150x150.jpgAdministratorAccesorii Tableteaccesorii sony,Accesorii Sony Z2,accesorii tableta,sony tablet,sony Z2Nici o lansare a unei tablete Sony nu ar fi completa fara o intreaga selectie de accesorii care sa o insoteasca, asadar nici noua tableta Xperia Z2 Tablet nu este diferita. Compania a anuntat o selectie de periferice pentru divertisment si pentru afaceri, incluzand o husa cu tastatura, un...Noutati despre accesoriile de tableta si noutati din lumea tabletelor. Teste, clipuri si compatibilitatea tabletelor cu diferite accesorii